dilluns, 19 de desembre del 2011

Portades internacionals #1


Aquesta és una nova secció en la que mostraré portades d'un mateix llibre en diferents països o llengües. Començaré amb el llibre d' El clan de la lloba de Maite Carranza, una escriptora catalana.




En primer lloc tenim les portades castellana i catalana que són pràcticament iguals. La portada italiana també és molt semblant ja que hi apareix l'ombra d'un llop udolant cap a la dreta però sembla com si sigués en blanc i negre... prefereixo la catalana/castellana. Finalment tenim la portuguesa en la que podem veure també a un llop udolant però el disseny i el fons ja és diferent.



Espanya

Itàlia 

Hongria 

Portugal 

El les següents dos portades són d'Alemanya i d'Holanda respectivament. Són molt semblants encara que la primera és més brillant i hi apareix un llop característic de totes les portades i a la segona no, però es veu millor el símbol aquest de l'estrella estranya.





Alemanya 

Holanda 

Les dues següents són la versió en anglès i la de Finlàndia. Com podeu veure són una mica diferents ja que aquesta vegada el llop passa a un segon pla i queda en primer pla l'imatge de la noia protagonista, Anaïd. Aquestes ja comencen a ser més boniques, bé com a mínim menys senzilles.

Anglès 

Finlàndia 

En aquestes tres pròximes portades de França, República Txeca i Turquia trobem una noia tota sencera de peu al costat o darrere de la imatge d'un llop. La de França és una mica més simple, amb només un fons blau i les ombres de la noia i el llop. La de la República Txeca ja és una mica més brillant amb els ulls del llop a la lluna i el cabell pel roig de la noia. Finalment la de Turquia té uns dibuixos més detallats i és bastant bonica.

França 

República Txeca 

Turquia 

Aquestes són les de Rússia i Suècia. En les dues veiem la cara de la noia però la primera és una fotografia i la segona un dibuix. Si bé no és massa lleig el dibuix, crec que enganya una mica ja que sembla que va vestida com de l'edat mitjana gairebé i en canvi la història passa tota al present. Podem veure que en la primera hi ha una altre vegada un llop (molt bonic, aquest) i a la segona... no hi ha cap llop!? Com pot ser? jajaja

Rússia 

Suècia 

Les tres següents (de Brasil, Dinamarca y Estònia respectivament) són molt boniques. Totes tres són dibuixos i encara que normalment no m'agraden les portades amb dibuixos, aquestes tres m'encanten. No us semblen precioses?

Brasil 

Dinamarca 

Estònia 

I per acabar les que jo, personalment, trobo que són la més lletja i la més bonica de totes: Sabeu quina es quina?

Romania 

Polònia 

Doncs sí, la de Romania em sembla més una portada plena de lletres (gairebé no es veu la imatge i el poc que es veu és molt soso). I sí, la que m'agrada més és la de Polònia, em sembla preciosa... Està dibuixada, no és una imatge, però està molt ben feta, amb el perfil de la noia i la lluna amb la cara del llop de fons.. m'encanta :)

A vosaltres quina us sembla més bonica? Quina us agrada més?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta! aporta la teva opinió al blog, sempre és benvinguda! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...