dijous, 15 de desembre del 2011

Benvinguts!

Hola a tothom. Aquest és un dia especial perquè comença aquest bloc: lectures Juvenils, un bloc de literatura juvenil en català. Tinc un altre bloc en castellà: Lecturas Juveniles. És un bloc en el que escric les ressenyes de tots els llibres que llegeixo, novetats i altres coses relacionades amb la literatura juvenil. 


Últimament el bloc ha anat creixent i hi ha hagut gent que m'ha preguntat perquè no l'escrivia en català, el bloc. He intentat trobar la manera per poder escriure en un mateix bloc en català i en castell, però no me’n he sortit massa, així que he decidit obrir-ne un de nou, on hi posaré més o menys el mateix, però en català, amb novetats i noticies de la literatura del país català i amb un disseny modernitzat. 

La decisió final la vaig prendre ahir, durant el lliurement del 10è premi Barcanova de literatura infantil i juvenil. Potser va ser la manera en la que els guanyadors de l'any passat van llegir fragments dels seus llibres o potser pel magnífic discurs del Mascarell, conseller de cultura de la Generalitat de Catalunya. Però bé, el lliurement del premi del premi Barcanova de literatura infantil i juvenil serà la pròxima entrada.


A més a més, m’agradaria que aquesta pàgina fos un lloc de motivació per a la lectura entre els joves. Perquè, per molt que diguin que els joves no llegeixen, n'hi ha que sí que ho fan. I els que no llegeixen, és potser perquè ningú els hi ha recomanat llibres hi només han llegit els normalment avorrits llibres d'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta! aporta la teva opinió al blog, sempre és benvinguda! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...