divendres, 16 de desembre del 2011

10è Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil

Abans d'ahir, dia 14 de desembre del 2011 es va celebrar el lliurament del 10è Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil. L'acte es va celebrar a la Casa de la Convalescència, a Barcelona. Vam poder escoltar les paraules del director de Barcanova, Eduardo Cerreda i del conseller de cultura Ferran Mascarells, que va fer un gran discurs (et feien venir ganes de ser editor o escriptor només de sentir-lo).

El guanyador del premi dotat amb 22.000 € ha estat Jordi Sierra i Fabra, amb la novel·la "L'estrany", una història ambientada en una societat reprimida però a l'hora la ignorància i la felicitat de l'infància. També s'ha reconegut amb un segon premi a Francesc Gisbert amb el títol "De rondalla", un conte que neix d'un recull d'històries populars de les nostres terres, però modernitzades.

Va ser una tarda nit molt interessant, una nova experiència en la vida literària, poder assistir a una entrega de premis tan important. Potser algun dia arribaré a presentar-me a algun concurs d'aquest nivell, o a ajudar en la tria del guanyador, qui sap, però estaria bé. Ara per ara però, ens limitarem als blogs, que són la meva afició principal jajaja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta! aporta la teva opinió al blog, sempre és benvinguda! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...