diumenge, 15 d’abril del 2012

Interrail


Títol: Interrail
Autor: Francesc Miralles
Editorial: Columna
Nº de pàgines: 127 pàgines

Primera edició: febrer del 2006
ISBN: 9788466407014

Preu: 11€
Puntuació: 3,5 estrelles

Opinió:
L'Aura és una noia de Barcelona que decideix anar d'Interrail per tot Europa amb uns amics que va conèixer l'estiu anterior en un curs d'anglès a Irlanda. En el llibre l'Aura ens explica les seves vivències per Europa durant un mes d'agost.

És una història senzilla per el que fa a la trama. Tracta d'un viatge per Europa amb els personatges d'un altre llibre de Francesc Miralles: "Un curs d'estiu a Irlanda". Hi ha algunes aventures i alguns desamors però sobretot hi ha moltes curiositats de les ciutats que van visitant els protagonistes de a novel·la.

No sabem gaire cosa del personatges, suposo que si hagués llegit l'altre llibre els podria conèixer una mica millor. Tot i així, sabem el mínim per entendre'ls,  fer que ens agradin o fins i tot arribar a no suportar-los. L'Aura és l'escriptora del llibre, que és com un diari de viatge. És una noia amable i tranquil·la que no sembla voler destacar, un personatge amb el que m'he sentit força identificada. Loreto és una "pija" de Barcelona que ha anat a cursar tot un any escolar a Califòrnia. Li agrada lligar i destacar però a la vegada és simpàtica i amable amb qui vol. En Dave és un noi irlandès amable i curiós, que acostuma a tenir uns hobbies una mica estrany. Koji és un noi japonès que està colat per l'Aura des de l'estiu anterior. És simpàtic i bastant intel·lectual. Per acabar, a mig camí s'incorpora l'Anja, una noia que col cridar massa l'atenció. És gelosa i sempre vol que la segueixin, portar la veu cantant i que li donin la raó. Pot ser simpàtica de vegades però m'ha posat dels nervis en diverses ocasions.

M'han agradat mol les cites que hi ha per tot el llibre així com les reflexions que fa la narradora sobre els viatges i sobre la vida. És com un recull d'experiències d'un viatge però també de pensaments i sentiments que segur que a molts ens han passat alguna vegada pel cap.

La millor part del llibre?
La part en la que es troben a Auschwitz, se m'ha posat la pell de gallina.

La pitjor part del llibre?
No passa gaire cosa. Jo esperava més acció, més experiències i entrebancs... no ho sé, més.


PRIMER CAPÍTOL

2 comentaris:

  1. aquest llibre és una pasada però ara haig de fer un treball i en el lliubre no descriu bé als personatges i nose com descriure'ls cada un d'ells :(

    Si algú té dubtes en llegir-ser el llibre o no, jo li recomo que ho faci és divertit i a més crec que explica una cosa normal que qualsevol de nosaltres pot fer i coses que li poden passar

    ResponElimina

Comenta! aporta la teva opinió al blog, sempre és benvinguda! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...