diumenge, 29 d’abril del 2012

Falling for Romeo


Títol: Falling for Romeo
Autora: Jennifer Laurens
Editorial: Grove Creek
Número de pàgines: 204 pàgines
Primera edició: octubre del 2007
ISBN: 9781933963945
Puntuació: 4 estrelles

Sinopsis:
En John pot tenir a qualsevol noia. La Jennifer mai ha estat besada.
Tothom pensa que ell és perfecte. Ella té problemes amb l'orgull i els gelos. Ara, els dos estan interpretant Romeu i Julieta. Els llavis verges de la Jennifer han de fer el primer petó a l'escenari a en John, el noi que totes les altres noies de l'institut volen. La pressió i la tensió construeixen al llarg de cada escena un petó. Els dos es sorprenen quan floreixen els sentiments. O bé, es pot dir quins petons són reals i quins són tan sols per l'espectacle?

Opinió:
Hi ha vegades que llegeixes una sinopsis i et deixa completament indiferent, hi ha vegades que després no té res a veure amb el llibre. Però de vegades, la sinopsis et fascina i després el llibre no et descepciona, aquest és el cas d'aquest llibre.

La Jennifer és una noia de qualsevol institut. Bé, d'acord, no qualsevol, és una de les noies més guapes però tot i així, sembla que els nois li tinguin por o respecte per apropar.se a ella perquè encara no li han fet cap petó. La història comença quan ha de besar en un assaig de l'obra de teatre a Romeu (en John), que havia estat el seu millor amic de la infància i també el noi més guapo i popular de l'institut. Aniran intercanviant cada vegada més paraules, escenes, petons... al llarg de la novel·la fins al dia de la funció. Però l'orgull sempre serà present entre els dos.

Em va agradar molt la manera com comença la novel·la. Qui deia que les històries maques acaben sempre amb un petó? doncs aquesta comença amb un, i de forma molt original. Com podreu imaginar es tracte d'una història d'amor entre els protagonistes. No sé perquè em va enganxar tant, però ho va fer. Crec que és pel fet que per una vegada la noia no s'enamora del noi misteriós sinó del seu millor amic. 

Està bé la manera en que es mostren les discussions sobre Orgull i perjudici a les classes, perquè discuteixen els problemes que els afecten a ells i amb els que es sents identificats quan llegeixen una novel·la. És una fora de fer veure a la gent que el que ens expliquen els llibres, encara que sigui ficció, ens mostra els problemes del nostre dia a dia.

Si bé es cert que algunes coses són una mica previsibles n'hi ha d'altres que em van enganxar per sorpresa. És un llibre molt lleuger de llegir, encara que sigui en anglès i et fa passar una bona estona.

El millor del llibre?
Que la noia s'enamori dels seu millor amic i no del noi guai que juga a futbol.

El pitjor del llibre?
Algunes discussions que són completament estúpides i alguns moments en els que jo hauria afegit alguna coseta més..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta! aporta la teva opinió al blog, sempre és benvinguda! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...